Specifieke zorgen. Hoe zorg je ervoor dat alle begeleiders op de hoogte zijn?

Deel de liefde voor Tjek®

Specifieke zorgen makkelijk beheren.

Sommige ouders willen inclusieve kinderopvang. Ze willen dat hun kind met specifieke zorgen opgevangen wordt tussen kinderen zonder die behoefte.

Hoe zorg je ervoor dat alle begeleiders op de hoogte zijn van de nodige zorgen?

Begeleiders zien op de app een kleine aanduiding naast de naam van een aanwezig kind. Zo kunnen ze makkelijk de details van de nodige specifieke zorgen raadplegen.

Met een geel, oranje of rood icoontje kan er makkelijk het onderscheid gemaakt worden tussen verschillende soorten specifieke zorgen. Zo kan je een ander kleur kiezen voor bijvoorbeeld “allergie” of “extra spel stimulatie”.

Wees gerust, Tjek® denkt met jullie mee.

, , ,

Gerelateerde berichten

Reinaert & Tjek® slaan de handen in elkaar

Feature, Nieuwtje

Reinaert is het eerste pakket dat een volledige integratie heeft met Tjek®. Alle kindgegevens kunnen nu bevraagd worden in onze app. Alle kleine aankopen (extra’s) worden automatisch in Reinaert opgehaald. Wijzigingen aan prijzen voor de extra’s, of aanpassingen aan kinddossiers worden gesynchroniseerd.

TjekBoard released

Feature, Nieuwtje
We zijn trots te kunnen melden dat ons realtime dashboard voor Tjek klaar is. Data uit de registraties komt ‘live’ op het dashboard. Je kan dus onmiddellijk zien als je…