Ondersteuning & Updates Covid-19

Feature, Tjek
Deel de liefde voor Tjek®

We hebben onze handen uit de mouwen gestoken om jullie te helpen bij het inschrijven en het onderbrengen van ingeschreven kinderen in bubbels. Lees hieronder wat we voor jullie hebben aangepast:

Aangepast in het Ouderportaal

In het Ouderportaal is het vanaf nu mogelijk om de inschrijvingen per week te beperken tot de voorziene bubbels…

Er is een nieuwe lijst beschikbaar “Ingeschreven kinderen per week met aantal dagdelen”. Op basis van deze lijst kan je voorrang geven aan kinderen die meerdere dagen hebben ingeschreven.
Verplicht inschrijven voor een hele week ? Op vraag van een aantal opvanglocaties hebben we deze functie ook toegevoegd. Je kan deze instelling vinden bij de inschrijfperiode – Instellingen.

Bubbels

In Tjek® kan je na de inschrijvingen ook de kinderen onderbrengen in aparte bubbels en is er ook de mogelijkheid om lijsten te maken per bubbel per week. Op deze manier weet je steeds wie bij welke bubbel behoort.

bubbels, Feature, Functionaliteit

Gerelateerde berichten

Reinaert & Tjek® slaan de handen in elkaar

Feature, Nieuwtje

Reinaert is het eerste pakket dat een volledige integratie heeft met Tjek®. Alle kindgegevens kunnen nu bevraagd worden in onze app. Alle kleine aankopen (extra’s) worden automatisch in Reinaert opgehaald. Wijzigingen aan prijzen voor de extra’s, of aanpassingen aan kinddossiers worden gesynchroniseerd.