Reinaertdag terugkoppeling

Deel de liefde voor Tjek®

Reinaert gebruikersdag feedback:

We hebben gemerkt dat iedereen van de Reinaert gebruikersdag genoten heeft en dat er een vruchtbare uitwisseling van ideeën was niet alleen met ons, maar ook onderling.

Bedankt voor jullie tijd en enthousiasme.

Onze visie is om een totaalpakket te ontwikkelen, waarbij de mogelijkheden van Reinaert, het Ouderportaal en Tjek® harmonieus samenwerken en die nog verder uitgebreid kunnen worden.
Wij garanderen echter dezelfde prijszetting door de opties modulair te houden.

 • null
  Jullie bevestigden ons dat Reinaert zeer correct is, zowel voor de betalingen als rapportages, maar dat het inderdaad nood heeft aan een frisse, gebruiksvriendelijke interface. Deze 2 zaken blijven dus de speerpunten bij de verdere ontwikkeling.
 • null
  Het decreet van 3 mei 2019 voorziet overgangsmaatregelen in de periode van 2021-2027, en ook een aantal nieuwe zaken. Concreet betekent dit dat alle bestaande info beschikbaar blijft, en zal aangevuld worden met de nieuwe vereisten, zoals kennis van het Nederlands, kwetsbare gezinnen,…
 • Tjek registratiesysteem icon
  Inhoudelijk komen er geen wijzigingen en naast de bestaande functionaliteiten streven we ernaar om aan jullie wensen tegemoet te komen door extra modules verder te ontwikkelen.
 • Tjek registratiesysteem icon
  Een voorbeeld hiervan is de facturatie en de boekhouding. De verschillende elementen en wensen bij facturatie zijn gekend, en worden nu verder uitgewerkt. Er komt een universele koppeling voor de boekhouding pakketten; een betalingsmodule wordt onderzocht.
 • Tjek registratiesysteem icon
  “Reinaert in the cloud” zal ontwikkeld worden binnen de bestaande interface van Tjek en het Ouderportaal. Dit betekent dat er slechts 1 interface meer nodig zal zijn om te werken, en Reinaert gebruiksvriendelijker zal zijn. Vooral voor het raadplegen en wijzigen van locaties, openingstijden en dergelijke zal dit handiger en overzichtelijker zijn.
 • Tjek registratiesysteem icon
  Er komt een systeem van “read & write” rechten opgesplitst voor begeleiders en administratieve krachten, rekening houdende met de GDPR-wetgeving en de vereisten in het decreet.
 • Tjek registratiesysteem icon
  Het ouderportaal is een eerste stap om de ouders online de mogelijkheden en verantwoordelijkheid te geven bij het reserveren. Rekening houdende met de positieve feedback hierop kijken we of we nog meer handelingen naar de ouders kunnen doorschuiven.
 • Tjek registratiesysteem icon
  Correcte rekeningen zijn primordiaal. Hiervoor hebben we het complexe bestaande rekenmodel nodig, die alle regels en uitzonderingen implementeert. Door gebruik te maken van Tjek krijg je eenvoudige en correcte invoer van de tijden, en verminderen de fouten en foute facturen.
 • Tjek registratiesysteem icon
  Verder  voorzien we extra modules met daarin statistieken, actuele bezetting, voorspellingen over de trend, …
 • Tjek registratiesysteem icon
  Tenslotte zullen we onze uiterste best doen om snelle en correcte support te blijven leveren.

Met veel plezier blijven we ontwikkelen voor de gebruiker. Jullie feedback en noden blijven daarom uiterst welkom.

Reinaert

Gerelateerde berichten

Reinaert gebruikersdag …

Nieuwtje, Reinaert, Tjek
We do it together …Op Zaterdag 16 november was er de Reinaert gebruikersdag. Het woord werd gegeven aan de gebruikers.Presentatie van ‘The Road map’ naar “Reinaert in the cloud 2021”…

Reinaert & Tjek® slaan de handen in elkaar

Feature, Nieuwtje

Reinaert is het eerste pakket dat een volledige integratie heeft met Tjek®. Alle kindgegevens kunnen nu bevraagd worden in onze app. Alle kleine aankopen (extra’s) worden automatisch in Reinaert opgehaald. Wijzigingen aan prijzen voor de extra’s, of aanpassingen aan kinddossiers worden gesynchroniseerd.

keyboard_arrow_up