Een nieuwe superheld

Deel de liefde voor Tjek®

Onze beertjes (muurmodules) zijn weer net iets slimmer geworden.

Vanaf nu kunnen ze badges die niet gekend zijn op de huidige locatie toch herkennen als ze in een andere locatie wel gekend zijn.

Als een “onbekende” badge wordt gescand zal het systeem  automatisch zoeken of de badge in een ander verblijf  (binnen dezelfde groep) wel al eens is gebruikt. Is dit het geval? Dan zal deze automatisch worden gekoppeld binnen je huidige locatie. Het kindje wordt automatisch “ingetjekt”.

Zo kunnen tijdens vakanties ouders gemakkelijk van locatie veranderen zonder extra administratief werk te bezorgen aan de verantwoordelijken van de opvang.

 

 

,

Gerelateerde berichten

Reinaert & Tjek® slaan de handen in elkaar

Feature, Nieuwtje

Reinaert is het eerste pakket dat een volledige integratie heeft met Tjek®. Alle kindgegevens kunnen nu bevraagd worden in onze app. Alle kleine aankopen (extra’s) worden automatisch in Reinaert opgehaald. Wijzigingen aan prijzen voor de extra’s, of aanpassingen aan kinddossiers worden gesynchroniseerd.

Lees verder

TjekBoard released

Feature, Nieuwtje
We zijn trots te kunnen melden dat ons realtime dashboard voor Tjek klaar is. Data uit de registraties komt ‘live’ op het dashboard. Je kan dus onmiddellijk zien als je…
Lees verder
Menu