MINDER BEZIG MET PAPIER
MEER TIJD VOOR DE KINDEREN
NU IS ER TJEK

Het innovatieve registratiesysteem !

TJEK is een modern registratiesysteem voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en onthaalouders. Ook zorgt TJEK ervoor dat alle registraties correct, efficiënt en digitaal worden bijgehouden. Hiervoor maakt TJEK gebruik van een persoonlijke badge gekoppeld aan de gegevens van het kind. Deze badge wordt gescand bij het binnenkomen en verlaten van de opvang. Dit creëert meer ruimte voor een persoonlijk contact en een vlotter onthaal.

Schermen

TJEK® WERKT VOOR JOU…

phonelink

… op alle devices

Gebruik je een PC, een MAC, een Tablet of een Smartphone ? TJEK werkt op alle platformen.

favorite_outline

… in alle eenvoud

Dankzij een modern design is TJEK enorm gebruiksvriendelijk. Je hoeft dus geen computer nerd te zijn om met TJEK te werken.

… en controleert

Na sluitingsuren worden de gegevens door TJEK gecontroleerd. Is een registratie niet goed verlopen, dan zal TJEK deze mogelijks automatisch afhandelen en je een mailtje sturen met een overzicht.

Kies je toestel

TJEK kan op vele verschillende manieren worden gebruikt. Door middel van de kindvriendelijke RFID SCANNER, met behulp van de APP of via je online BROWSER.

wifi_tethering

De scanner

De scanner leest RFID badges die de kinderen of de ouders meenemen. De naam van het kindje komt op het display en de tijd wordt opgeslagen bij aankomst en vertrek.

stay_current_portrait

De app

Badge vergeten? Geen probleem, scannen kan manueel via je Smartphone of tablet en ook online via de browser.

dvr

Internet

Via je persoonlijke “Admin” pagina’s kan je het volledige systeem beheren. Kinderen toevoegen, uren registreren, afdrukken maken, …

Registratiesysteem in je browser
  • Kinderen registreren
  • Evacuatie lijst
  • Kleine aankopen registreren
  • Kindinformatie opvragen
  • Uitstappen registreren
  • Specifieke zorg raadplegen

GRATIS demonstratie ter plaatse ?

Internet of Things tot uw dienst.

De muurmodule of scanner is gemaakt in de vorm van een beertje. Deze beer wordt niet uit het oog verloren bij het binnengaan of het verlaten van de opvang. Daar zorgt het kind zelf wel voor.

De muurmodules kunnen bekabeld (ethernet) of draadloos (wifi) verbinding maken met het internet. De gegevens worden versleuteld en secure opgeslagen op de TJEK-servers. Deze technologie zorgt ervoor dat alle data steeds beschikbaar en up-to-date is. Voor het management hebben we enkele statistieken voorhanden.

Maak je reeds gebruik van software? Wij maken de LINK

TJEK is geen facturatieprogramma en ook geen software voor het beheer van de opvang. Hiervoor zijn andere pakketten op de markt zoals Reinaert.

TJEK is vooral op de registraties en de statistieken gefocust. Waarschijnlijk gebruik je nu al een ander software programma voor je facturatie.

Onze sterkte:

Als je bij ons klant wordt en je gebruikt een pakket waar wij nog geen integraties voor hebben geschreven, dan nemen we contact op met de leverancier en proberen hiervoor een ‘integratie’ te schrijven. Dan hoef je geen dubbele input te doen en verloopt uw facturatie cyclus eenvoudig en vlot.

Neem contact op en vertel ons met welke software je vandaag werkt. Wij zullen u snel laten weten of een integratie mogelijk is of niet.

Ook hebben we een API (Application Programming Interface) beschikbaar voor andere ontwikkelaars en softwarehuizen die met ons registratiesysteem willen samenwerken.

Steden en gemeenten die werken met TJEK® en/of Het Ouderportaal

VZW’s die werken met TJEK® en/of Het Ouderportaal

Scholen die werken met TJEK®

keyboard_arrow_up